środa, 13 marca 2013

Romantyczne pudełko na prezenty / A Romantic Gift Box

Anuszka prezentuje dzisiaj pomysł na efektowne opakowanie prezentu:
Today Anuszka shares her idea for an impressive gift packaging:
 



"Co jest lepsze od fajnego prezentu? Fajny prezent w pięknym opakowaniu! Dlatego też postanowiłam zrobić maleńkie i romantyczne pudełko na prezenty.Wszystko jest bardzo subtelne i dziewczęce. 

"What is better than a nice gift? A nice gift in a beautiful packaging! That's why I decided to make tiny and romantic box to hold presents. Everything in very subtle and girly. 



 Najpierw zrobiłam pudełko używając papieru At the seaside. Następnie dodałam trochę koloru. Opakowałam je papierem Summer in the country i dodałam falbankę i trochę koronki. Następnie dokleiłam niebieski pasek papieru i wstążkę. 
First I made the box using At the seaside paper. Then I added some colour. I wrapped it with Summer in the country paper and added some frills and lace. I added a blue strip of paper and a ribbon. 




Aby uzupełnić projekt, dodałam papierową różę, ramkę i błyszczący kamyk. Ostatnim elementem jest mały tag ze stemplem "Dla Ciebie".
Uroczy prezent gotowy!"

To complete the project I glued a paper rose, frame and a sparkling jewel. The final touch is a small tag with "For you" stamp.
The lovely gift is ready to go!"




Do wykonania takiego pudełka będziecie potrzebować: 
To make such a gift box, you'll need:

1 komentarze:

luzik-Danka pisze...

CUDNE PUDEłKO!
gratuluje wyroznienia w gazecie
Najpiekniejsze dekoracje domu

 
speedbloggertemplate.co.cc. Powered by Blogger.com